På Restaurang Koppargrytan är det svensk husmanskost som står i centrum.

BUFFÉER

Ingår alltid: hembakat bröd samt smör
Kan beställas till: ostbricka med frukt enligt säsong samt kex
Vid särskilda önskemål kontakta oss 
Alla priser inklusive moms
Minimum 10 personer

Julbord

Fräsch vårbuffé
225/p

Inkokt lax med teriyaki på en bädd av couscous och grönsaker
Ägg med tångkaviar 
Marinerad fläskfilé
Krämig potatissallad med kapris

Marinerad grön sparris gratinerad med parmesanost och rostade pinjenötter
Bönsallad med basilika och citronvinegrette 
Morotstzatziki
Marinerade oliver av blandade sorter

Italiensk buffé
225/p

Parmaskinka med melon
Bresaola
Salami Milano
Italiensk paj med soltorkade tomater, svarta oliver, vitlök, bladspenat, mozarella och cheddarost
Italiensk potatissallad med potatis, senap, kapris, bönmix, rödlök och pinjenötter
Pastasallad med pesto, cocktailtomater, ruccola och färsk riven parmesanost
Mozarella med tomat, basilika och rödlök
Aioli och tapenade

Vegetarisk buffé
225/p

Marinerad quornfilé
Grönsaksbiffar med chilicrème
Grönsakspaj med örtdressing
Marinerade grillade grönsaker
Couscoussallad med citron och honung
Pastasallad med soltorkade tomater, oliver, grönsaker och grön pesto
Hummus
Fruktfat enligt säsong

Festbuffé
295/p

Inkokt laxsida med kall örtcrème
Inkokt lax med kall romsås samt ägg, citron och sparris
Kallrökt lax med pepparrotsvisp
Serrano Skinka
Oxpastrami 
Marinerad fläskfilé
Pastasallad med soltorkade tomater, oliver, grönsaker och grön pesto 
Fransk potatissallad med vinaigrette
Varierande tillbehör enligt säsong

Vår lilla goda
155/p
Marinerad kycklingfilé
Grönsakspaj
Pastasallad med soltorkare tomater, oliver, grönsaker och grön pesto
Fruktfat efter säsong

Koppargrytans klassiker
225/p
Chilimarinerad fläskfilé 
Örtmarinerad kycklingfilé
Inkokt laxsida med sparris,citron,ägghalvor och romsås
Krämig potatissallad
Pastasallad med grönsaker,sallladsost och pesto
Blandade oliver
Tomatsalsa
Plocksallad med ruccola och rostade solrosfrön

Koppargrytans Julbord

  • 4 sorters sill; Branteviksill, svartvinbärssill,
  • senapssill, löksill
  • Sillpotatis (varmt)
  • Gravad lax med hovmästarsås
  • Ägghalvor med romgrädde
  • Inkokt lax med kryddgrön sås
  • Griljerad julskinka med senap
  • Rostbiff med remoulad
  • Grönpepparkorv
  • Rökt kalkonbröst med herrgårdsallad (vitkål,
  • rödbetor)
  • Lantpaté
  • Glaserade revben (varmt)
  • Janssons frestelse(varmt)
  • Brunkål (varmt)
  • Rödkål (varmt)
  • Köttbullar (varmt)
  • Prinskorv (varmt)
  • Lagrad ost
  • Vörtbröd, kavring, knäckebröd och smör
  • Brie och ädelost med husets marmelad
  • Ris à la Malta med jordgubbssås

410 kronor per person inklusive moms, minst 10 personer.

Vi behöver din beställning senast en vecka före önskad leverans.

Vill ni utöka ert julbord så ordnar vi självklart gärna det.
Exempelvis med rundrökt ål från Silver Eel.

Kostnaden tar vi fram efter förfrågan.

Vänligen kontakta Daniel Rosén
Restaurang Koppargrytan
Tel. 042-27 00 10

Julbord (pdf)

Koppargrytans Vegetariska Julbord

Vegetariskt alternativt julbord

  • Inlagd aubergine med lök & kryddpeppar
  • Ägghalvor med senapscrème och dill
  • Timjanrostade rotfrukter
  • Sallad på brysselkål, dadlar & nötter
  • Herrgårdsallad (vitkål, rödbetor)
  • Honungsglaserad quorn (varmt)
  • ”Janssons frestelse” med kapris (varmt)
  • Rödkål (varmt)
  • Veg köttbullar (varmt)
  • Veg. Prinskorv (varmt)
  • Lagrad ost
  • Vörtbröd, kavring, knäckebröd och smör
  • Brie och ädelost med husets marmelad
  • Ris à la Malta med jordgubbssås

295:- kronor per person inklusive moms, minst 10 personer.

Vi behöver din beställning senast en vecka före önskad leverans.

Vill ni utöka ert julbord så ordnar vi självklart gärna det.

Kostnaden tar vi fram efter förfrågan.


Vänligen kontakta Daniel Rosén
Restaurang Koppargrytan
Tel. 042-27 00 10

Vegetariskt julbord (pdf)

Koppargrytans Jultallrik

  • 3 sorters sill; Branteviksill, svartvinbärssill, senapssill 
  • Sillpotatis(varmt)
  • Gravad lax med hovmästarsås
  • Ägghalvor med romgrädde
  • Grönpepparkorv
  • Griljerad julskinka med senap
  • Rostbiff med remoulad
  • Kalkonbröst med herrgårdsallad
  • Janssons frestelse (varmt)
  • Köttbullar (varmt) 
  • Prinskorv (varmt) 
  • Brunkål (varmt) 
  • Lagrad ost
  • Kavring, vörtbröd, knäckebröd och smör

Den kalla maten serveras upplagd på en tredelad tallrik med lock.

Den varma maten fås i folieformar som även kan värmas i micro vid behov.

Minst 10 personer.  


275 kronor per person inklusive moms.

Dessert som tillval.
Ris à la Malta med jordgubbssås
40 kronor per person inklusive moms.

Vi behöver din beställning senast en vecka före önskad leverans.

Vänligen kontakta Daniel Rosén
Restaurang Koppargrytan
Tel. 042-27 00 10

Jultallrik (pdf)

Restaurang Koppargrytan
Besök: Industrigatan 70, Helsingborg
Postadress: Box 902, 251 09 Helsingborg

Telefon: 042  27 00 10
Mobil: 0703-19 11 65
E-post: restaurang@koppargrytan.se

Professionella hemsidor av: